Konferera

Hotell för konferens i Stockholm

Hotell för konferens i Stockholm

Att åka iväg en helg på en konferens är något alla företag behöver göra, eller åtminstone borde göra, åtminstone då och då. Under en konferens hinner man lära sig massa nya spännande saker, hålla föreläsningar, göra aktiviteter för att lära känna varandra bättre och arbeta på teambuildingen som aldrig förr. Man märker lätt att man har mer gemensamt än man tidigare trott, och framförallt så lär man sig att samarbeta mycket bättre vilket alltid är till stor fördel för arbetsplatsen. När kollegor sätts in i nya miljöer och situationer får de en bättre förståelse för varandra och för arbetsplatsen som helhet. 

Nytänkande hotell mitt i innerstan

Mitt i Stockholms city finner du Downtown Camper by Scandic. Det här är ett nytänkande hotell som erbjuder moderna och kreativa eventytor i varierande storlekar, istället för traditionella konferensrum. Downtown Camper by Scandic är ett spännande och fascinerande hotell som bjuder in till sociala möten i en helt ny miljö. Här finns plats för nya ideer, mingel, fest, film, mat och mycket annat roligt. Det är när vi vågar utmana oss själva och ta oss ut i en nya miljöer som de bästa tankarna och ideerna kommer fram.

Aktiviteter på Körunda Hotell

Aktiviteter på Körunda Hotell

Harmoniskt hotell nära naturen

För den som önskar att åka iväg på en konferens som ligger en bit utanför Stockholm så är Körunda Hotell det perfekta alternativet. Körunda Hotell ligger endast 35 minuter med bil utanför Stockholms centrum, eller “rakt fram och två högersvängar” som de själva uttrycker det. Därmed är hotellet lätt att nå, men samtidigt kommer man nära naturen och får uppleva en lugn och harmonisk miljö. Körunda Hotell är ett relativt litet hotell som är perfekt för konferenser – hotellet går att abonnera, har 10 konferenslokaler som är perfekta för möten och rymmer upp till 110 personer, erbjuder många spännande aktiviteter för företag, ligger i en vacker miljö och erbjuder otroligt god mat. Körunda Hotell erbjuder även många konferensaktiviteter av mer aktiv karaktär såväl som mer utmanande.