Hotell i Göteborg – Bästa ställena för konferenser och möten

Göteborg är en stad som är känd för sin charmiga atmosfär, vackra hamn och rika kulturarv. Det är också en stad som är populär för affärsresor och konferenser. Om du planerar att besöka Göteborg för en konferens eller ett möte, finns det många hotell som erbjuder utmärkta mötesfaciliteter och bekvämligheter. I denna artikel kommer vi att titta på några av de bästa hotellen i Göteborg för konferenser och möten.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel är ett av de mest populära hotellen i Göteborg för konferenser och möten. Hotellet har 18 mötesrum med plats för upp till 1 500 personer. Det finns också en stor utställningshall på 1 800 kvadratmeter. Hotellet har också en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn och stadens centrum.

På Radisson Blu Scandinavia Hotel finns också en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé varje morgon. Hotellet har också en bar där du kan koppla av efter en lång dag med möten.

Scandic Crown Hotel, Göteborg

Scandic Crown Hotel ligger i hjärtat av Göteborg och är ett annat populärt hotell för konferenser och möten. Hotellet har 12 mötesrum med plats för upp till 1 000 personer. Det finns också en stor utställningshall på 1 000 kvadratmeter.

Scandic Crown Hotel har också en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé varje morgon. Hotellet har också en bar där du kan koppla av efter en lång dag med möten.

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel är ett annat populärt hotell för konferenser och möten i Göteborg. Hotellet har 16 mötesrum med plats för upp till 1 200 personer. Det finns också en stor utställningshall på 1 500 kvadratmeter.

Elite Park Avenue Hotel har också en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé varje morgon. Hotellet har också en bar där du kan koppla av efter en lång dag med möten.

Hotel Riverton, Göteborg

Hotel Riverton ligger vid Göteborgs hamn och är ett annat populärt hotell för konferenser och möten. Hotellet har 9 mötesrum med plats för upp till 200 personer. Det finns också en stor utställningshall på 1 000 kvadratmeter.

Hotel Riverton har också en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé varje morgon. Hotellet har också en bar där du kan koppla av efter en lång dag med möten.

Frukost på hotellen

Frukost är en viktig del av din vistelse på hotellen i Göteborg. De flesta hotellen erbjuder en läcker frukostbuffé varje morgon. Det finns också många kaféer och restauranger i Göteborg där du kan äta en läcker frukost.

Sammanfattning

Göteborg är en stad som är populär för affärsresor och konferenser. Om du planerar att besöka Göteborg för en konferens eller ett möte, finns det många hotell som erbjuder utmärkta mötesfaciliteter och bekvämligheter. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Scandic Crown Hotel, Elite Park Avenue Hotel och Hotel Riverton är några av de bästa hotellen i Göteborg för konferenser och möten. Och glöm inte att njuta av en läcker frukostbuffé på hotellet eller på något av stadens många kaféer och restauranger.