Konferera

Konferens i fjordarnas land – Norge

Konferens i fjordarnas land – Norge

Konferens i fjordarnas land – Norge

Är det dags att samla kollegorna och att åka iväg på konferens? Vad skulle vara bättre än att fara lite längre och uppleva vårt vackra grannland Norge. Att någon gång om året göra en lite längre konferensresa är populärt och just Norge tilltalar oss i Sverige. Att just en konferensvistelse i Norge lockar är förvisso inte så märkligt då landet erbjuder högkvalitet på sina hotell och storslagen natur att besöka under konferensen!

Flera utvalda hotell med utmärkt service

Även fast Norge står utanför den Europeiska unionen är det lätt att resa till Norge från Sverige, det räcker med att du har nationellt id-kort så kan du åka över. Väldigt smidigt att inte behöva dra med passet. Dessutom är alternativen buss, bil, tåg eller flyg och samtliga går fort, det handlar mest om hur man föredrar att förflytta sig. Väl på plats i Norge har ni flertalet fantastiskt bra hotell att välja bland, Clarion-hotellen har en rad spännande alternativ som erbjuder kompletta konferenspaket med boende, middag, konferenslokal och de många av hotellen har helt underbara SPA-anläggningar på hotellet.

Konferensanläggningar från nord till syd

Oljehuvudstaden Stavanger erbjuder spännande upplevelser både gällande stad och natur vid havet. Ett av Skandinaviens häftigaste konferenshotell Clarion Hotel Energy är väl värt ett besök, sedan de slog upp portarna för drygt två år sedan har mängder av konferensgäster imponerats av denna kompletta konferensanläggning i modern stil. Som mest kan ni vara upp till 1000 personer.

Sydliga Norge är ett charmigt område med mycket personliga härifrån kan man åka på båtturer och du hittar personliga hotell Clarion Hotel Tyholmen. Med sina 96 hotellrum och konferensmöjligheter för upp till 350 är ni i goda händer och bor och äter alldeles ypperligt bra. Vi kan varmt rekommendera upplevelsen av att komma till Arendal!

I nordliga Norge ligger vackra Trondheim, man tar sig gärna med flyg hit. Centralt beläget i hamnen hittar du en av Skandinaviens största kongresshotell, med 400 rum och 18 möteslokaler är det som gjort för stora konferenser. Här bjuds man på en levande atmosfär, rikt matkoncept och en magisk vy över fjorden. Clarion Hotel & Congress Trondheim är något som måste besökas för en konferens.

Vill du ha fler tips på utmärkta konferenser rekommenderar vi att du fortsätter läsa vår blogg. På hemmaplan är det lite enklare när du ska boka företagsevent och särskilt om du tänker dig stora eventlokaler i stockholm.