Konferera

Konferens på Sheraton (uppdaterad 2022)

Konferens på Sheraton (uppdaterad 2022)

Jag har senaste tiden (under 2022) varit på flera nya spännande föreläsningar på platser i Stockholm som verkligen erbjuder coola unika och stora eventlokaler 

Några exempel på dessa lokaler är Berns, Sergelhub och såklart Sheraton. De har alla verkligen unika eventlokaler som lika bra för dig som söker lokal för bröllop eller en unik konferens för ett specifikt ändamål. Jag tror att till och med folkhälsomyndigheten skulle haft gläödje av att ha sin konferens på någon av dessa lokaler istället för som ny ha den i Örebro . För dig som ska arrangera ett cool event kan du hitta bra tips här: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gPd3Bq/sa-blir-du-festfixare

För att kunna anordna en lyckad konferens, det kan inte räcka med att man har tur! Faktum är att det måste till flera olika typer av förberedelser för att allt ska gå till så som man hade tänkt sig! I min mening så krävs det fram för allt att man hittar den bästa platsen där man kan hålla konferensen! Efter att ha deltagit i fler talet möten och föredrag så har jag kommit att bli någon typ av expert inom detta område!

Jag måste erkänna att jag har varit med om många sådana sammankomster! Så många att jag inte kan på rak arm säga hur många! Men tillräckligt många för att kunna konstatera att en konferens på Sheraton är det bästa Konferens Stockholm! Om du till exempel som läser detta kommer någon gång dit på ett möte eller liknande så kommer du att förstå exakt varför jag som skriver detta tyckte som jag gjorde, nämligen att se Sheraton i Stockholm som bästa plats för att hålla en konferens! Lycka till nu med nästa möte!  😀