Konferera

Konferenser och sammanhållning

Konferenser och sammanhållning

Att hålla konferens

Många företag fokuserar allt mer på sammanhållningen bland sina medarbetare och på att höja stämningen på arbetsplatsen. Det är så viktigt just eftersom att nära en medarbetare trivs och kan samarbeta på ett optimalt sätt får man så otroligt mycket mer gjort, och arbetet blir bättre. Att åka på en konferens och kombinera konferensen med roliga aktiviteter är då en strålande idé. Åk bort en helg med hela företaget och spendera dagarna med att fyllas av ny kunskap och eftermiddagarna med teambuilding och roliga aktiviteter. Ni hinner både få mycket arbete gjort och förbättra sammanhållningen på arbetsplatsen. 

Nära från Stockholm

När man åker på konferens så är det huvudsakligen av två anledningar – att få arbete gjort och att umgås med sina arbetskollegor. Då är det ett perfekt alternativ att välja ett hotell som ligger en bit bort från Stockholms centrum – för att få lugn och ro och kunna fokusera på att umgås med varandra. Att åka alltför långt är däremot inte speciellt bekvämt och just därför är Körunda Hotell ett strålande val. Körunda Hotell ligger en enkel bilväg på 35 minuter från Stockholm centrum, eller som de själva säger “Rakt fram och två högersvängar från Stockholm”. En annan fördel är även att ni kommer otroligt nära naturen och allt lugn den medför sig.

Konferens på Körunda Hotell

Körunda Hotell är en historisk mötesplats för moderna människor, och ett perfekt hotell för att hålla konferens på. Kom riktigt nära naturen och få tid för att umgås med varandra. Körunda är ett relativt litet hotell som man kan abonnera ifall man önskar att ha hela hotellet för sig själv, annars erbjuder de även Lilla konferenspaketet, Stora konferenspaketet och Konferens flex. Körunda Hotell erbjuder aktiva möten mitt i naturen och har 10 konferensrum i olika storlekar, som tillsammans rymmer upp till 110 personer.