Konferera

I snitt dricker vi över 3 koppar per dag

I snitt dricker vi över 3 koppar per dag

I snitt dricker vi över 3 koppar per dag

Hur kaffe tillverkas

Har du någonsin funderat över hur kaffe tillverkas? Det är rätt fascinerande att trots att kaffe är en sådan stor och naturlig del av vår vardag så funderar få över hur kaffe tillverkas. Från vilket land kaffet de dricker varenda dag kommer, eller med vilken metod deras favoritkaffe tillverkats. Vad skiljer olika kaffesorter åt och varför är vissa kaffemärken mycket godare än andra? Nästan alla svenskar dricker idag kaffe och i snitt dricker vi över 3 koppar per dag, per person! Vi i Sverige älskar kaffe och vi är faktiskt ett av alla länder som dricker allra mest kaffe i hela världen! Precis som miljöfrågan och den laddbara fordonsflottan dvs elbilar så är vi svenskar lika duktiga på att köra eldrivna bilar som att dricka välproducerat kaffe.

 

Stor del av vår vardag

Kaffet var först en mycket kontroversiell dryck och effekterna av kaffedrickande diskuterades mycket och starkt. Flera gånger försökte man förhindra och förbjuda det svenska folket från att dricka kaffe, men utan större framgång. Det svenska folket älskade kaffe och dess uppiggande effekt, och ingen politisk åtgärd lyckades förändra det. Idag är kaffe en stor och självklar del av vår vardag, och saknar idag någon kontroversiell stämpel. Vi är medvetna om hälsoeffekterna ett överdrivet kaffedrickande kan innebära, och att man ska undvika att dricka koffeinhaltiga drycker kort innan läggdags. Att inte kunna dricka en kopp kaffe på morgonen eller efter maten är otänkbart för många. Kaffe nästintill tillhör vår kultur idag.

 

Snygg kaffemaskin

Kaffe smakar alltid bäst på cafe, det är sedan gammalt. Dock blir det ohållbart för många att endast dricka kaffe på cafe, inte minst för det överdrivna priset. Därför är numera kaffemaskinen en självklar komponent i många svenska hem och marknaden är bred. Att investera i en riktigt bra och snygg kaffemaskin är en ovärderlig investering, och de bästa kaffemaskinerna finner du hos Sjöstrands Coffee. Många älskar stilren design och då är en kaffemaskin som går i samma linje som resten av hemmet ett självklart val. Hos Sjöstrands Coffee finner du en snygg kaffemaskin vilket även är den perfekta presenten. Välj bland de olika smakerna N°1 Espresso, N°2 Espresso, N°2 Lungo samt N°4 Espresso Decaf. Läs mer om reklamflaggor här.