Upptäck vår restaurang och njut av afternoon tea

Välkommen till vår restaurang där vi erbjuder en unik och avkopplande atmosfär för dig att njuta av en härlig afternoon tea. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse med vårt noggrant utvalda sortiment av läckra bakverk och te.

En smakupplevelse för hela familjen

Vi har något för alla åldrar och smaker på vår barnmeny. Vi förstår vikten av att erbjuda näringsrik och god mat för våra yngre gäster. Våra barnrätter är speciellt utformade för att tillfredsställa deras smaklökar och samtidigt vara hälsosamma.

Vi erbjuder också veganska alternativ för våra gäster som föredrar en växtbaserad kost. Våra veganska rätter är lika smakrika och tillfredsställande som våra andra alternativ, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud för alla våra gäster.

Afternoon tea – en tradition att njuta av

Afternoon tea är en tradition som härstammar från Storbritannien och har blivit en populär ritual runt om i världen. Det är en perfekt tidpunkt att koppla av och njuta av en kopp te tillsammans med läckra bakverk och smörgåsar.

Vår afternoon tea erbjuder en variation av söta och salta delikatesser. Du kan förvänta dig färska scones med grädde och sylt, små kakor och bakverk, samt smörgåsar med olika fyllningar. Vi har också ett brett urval av teer att välja mellan, så att du kan hitta din favorit.

En avkopplande miljö för att njuta av din afternoon tea

Vår restaurang är inredd med omsorg för att skapa en avkopplande och mysig atmosfär. Du kan sitta ner, koppla av och njuta av din afternoon tea i lugn och ro. Vårt vänliga och professionella personal kommer att se till att du har en trevlig upplevelse och att alla dina behov blir tillgodosedda.

Vi strävar efter att erbjuda en personlig och uppmärksam service till varje gäst. Vi vill att du ska känna dig som hemma och ha en minnesvärd upplevelse hos oss.

Boka din afternoon tea-upplevelse idag

Om du är sugen på en avkopplande stund med afternoon tea, eller om du vill prova vårt barnmeny eller veganska alternativ, är du varmt välkommen att besöka vår restaurang. Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Kontakta oss idag för att boka din afternoon tea-upplevelse eller för att få mer information om våra menyalternativ. Vi ser fram emot att få möjlighet att ge dig en trevlig stund hos oss!